Gebruiksvoorwaarden

PRAKTIJKVOORWAARDEN

Januari 2020

Bereikbaarheid:

Afspraken kunnen telefonisch of persoonlijk tijdens de openingstijden van de praktijk worden gemaakt. Soms staat het antwoordapparaat aan als wij in de buitenpraktijk zijn. Wanneer u deze inspreekt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 19:00 uur

Directe Toegankelijkheid:

Het is niet meer noodzakelijk om een verwijzing van huisarts of specialist te hebben voor een behandeling bij de fysiotherapeut. In een aantal gevallen eist de zorgverzekeraar wel een verwijzing, voornamelijk bij een chronische indicatie voor fysiotherapie. Tijdens de intake zullen wij u hierop attenderen.
Er wordt eerst een screening uitgevoerd. Aan de hand van de uitkomst wordt bepaald of er verder onderzoek en behandeling gewenst is. Bij twijfel wordt u verwezen naar uw huisarts. Uw huisarts wordt in principe altijd op de hoogte gebracht van de behandeling, tenzij u uitdrukkelijk verzoekt dat niet te doen.

Afspraken:

Wanneer u niet in staat bent om een gemaakte afspraak na te komen, moet u minimaal 24 uur van te voren afzeggen. Dat kan ook via het antwoordapparaat of via mail. Afspraken die niet op tijd zijn afgezegd worden in rekening gebracht.
U wordt vriendelijk verzocht om de geldende corona maatregelen te volgen.

  1. Kom op tijd
  2. Bij corona-achtige klachten belt u af (koorts, hoesten, grieperig)
  3. Houd 1,5m afstand
  4. Schud geen handen
  5. Neem uw eigen handdoek mee. (graag een badlaken)
  6. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst
  7. Hoest of nies in uw elleboog
  8. 1 Patiënt per therapeut. (uw begeleiding wacht buiten)

Tarieven:

De praktijk is aangesloten bij bijna alle zorgverzekeraars en hanteert de daarvoor vastgestelde tarieven. Wanneer u niet aanvullend bent verzekerd voor fysiotherapie, of niet voldoende, dient u de behandelingen na afloop van de behandeling zelf te betalen. Dit kan per PIN of contant. Bent u verzekerd bij Caresq (Promovendum, iptiq, EUCARE, Aevitae, Besured Be smart, National Acadamic of AON, dan dient u altijd de rekening zelf te betalen. U kunt de rekening bij uw verzekeraar indienen. Zij zullen deze dan tegen de door hen vastgestelde tarieven vergoeden. (dit kan van ons tarief afwijken)
Voor een behandeling van 30 minuten is het tarief € 37,25
Voor een behandeling van 45 minuten is het tarief € 54,25
Voor een behandeling en aanmeten aan huis wordt er een toeslag van € 18,25 berekend.
Voor de overige prijzen, verwijzen wij u naar onze lijst PRAKTIJKTARIEVEN

Verzekeringsrecht:

De zorgverzekeraar verplicht de fysiotherapeut om uw verzekeringsrecht te controleren. Daarom zal u bij de eerste afspraak worden gevraagd naar uw verzekeringsbewijs en uw identificatiebewijs (ID-kaart, paspoort of rijbewijs). Daarnaast checken wij apart uw verzekeringsrecht (aanvullende verzekering) via Vecozo.
Ten alle tijden bent u zelf verantwoordelijk voor het juist opgeven van het aantal verzekerde behandelingen. Bij overschrijding of geen verzekering betaalt u de behandelingen zelf.

Privacy Policy:

Kijk voor onze Privacy Policy in het aparte kopje PRIVACY POLICY op deze pagina