Ons Team

Jo Anne van Yperen:

Ik ben sinds 1990 afgestudeerd fysiotherapeut. Al snel ben ik mij gaan specialiseren in Oedeemtherapie, wat resulteerde in vele bestuursfuncties in landelijke initiatiefgroepen. In 1997 heb ik met een aantal collega’s de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie opgericht. Deze vereniging maakt zich sterk voor de oedeempatiënten in Nederland en zorgt voor een beroepsondersteuning van oedeemfysiotherapeuten.

Niet alleen de oedeemtherapie, maar ook het aanmeten van Therapeutisch Elastische kousen doe ik in de praktijk en bij mensen aan huis. Dit wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Ik sta bij de verzekeraars bekend onder Fysiotek Beverwijk en Uitgeest.

Na gewerkt te hebben in Amsterdam en Haarlem ben ik in 1997 begonnen op de Alkmaarseweg in Beverwijk. Sinds 2008 zitten wij in dit pand aan de Arendsweg. Hier hebben wij de beschikking over een oefenruimte, waardoor de revalidatie na operaties en na kankerbehandelingen beter begeleidt kan worden.

Wij hebben ons de laatste jaren ook steeds meer gericht en geschoold op coaching bij chronische aandoeningen.
Ik ben sinds 2016 afgestudeerd Master of Science oncologiefysiotherapie .

In 2013 ben ik samen met drie oncologie fysiotherapeuten een samenwerkingsverband aangegaan: Oncologie Fysiotherapie Midden Kennemerland

Hanneke Rijken

Ik ben al meer dan 36 jaar betrokken bij deze praktijk en werk nog steeds met veel plezier een aantal dagen per week.

Ik heb in de loop van de jaren vele specialisaties toegepast, zoals Mulligan en Bowentechnieken, kinderfysiotherapie en oedeemtherapie.
Afgelopen jaar heb ik de opleiding gedaan voor Dry Needling specialist. Dit is weer een ontzettend leuke aanvulling van ons vak.

Nu ik iets meer tijd voor mijzelf heb, kan ik heerlijk genieten van mijn hond Floris en mijn huis in Zeeuws Vlaanderen.

Daisy Splinter-van der Stel

Ik ben ook, net als Monique, in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut. Na meerdere tijdelijke aanstellingen werk ik sinds 2015 bij deze praktijk op beide lokaties.
Ik heb de opleiding oedeemtherapie afgerond, alsmede het aanmeten van therapeutisch elastische kousen.

Ook dry needling is mijn specialiteit, waarmee ik heel snel pijnklachten in spieren kan verhelpen.

 

 

Annemiek Essenstam

Februari 2016 ben ik begonnen met de leuke taak als de receptioniste/administratrice van Fysioview.
Voorheen heb ik gewerkt in de bloemen en in kledingzaak. Ook heb ik een eigen cateringbedrijf:
FieldMouse. Dat vind ik nog steeds heel leuk om erbij te doen.