JoAnne van Yperen

Functie: Eigenaar

Afdeling: FYSIOVIEW

E-mailadres: info@fysioview.nl

Ik werk sinds 1990 als fysiotherapeut. In die jaren ben ik mede-oprichter geweest van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie (NVFL) en ben sinds een aantal jaar Master of Science Oncologie Fysiotherapie. Mijn specialisaties liggen op het gebied van de oncologie, oedeemtherapie en coaching.
Ik vind het heerlijk om één-op-één te werken aan reïntegratie in dagelijks leven, werk en sport, waarbij ik lichaamswerk doe, maar ook psychische begeleiding geef.

Niet alleen de oedeemtherapie, maar ook het aanmeten van Therapeutisch Elastische kousen doe ik in de praktijk en bij mensen aan huis. Dit wordt vergoed door alle zorgverzekeraars. Ik sta bij de verzekeraars bekend onder Fysiotek Beverwijk en Uitgeest.

Na gewerkt te hebben in Amsterdam en Haarlem ben ik in 1997 begonnen op de Alkmaarseweg in Beverwijk. Sinds 2008 zitten wij in dit pand aan de Arendsweg. Hier hebben wij de beschikking over een oefenruimte, waardoor de revalidatie na operaties en na kankerbehandelingen beter begeleidt kan worden.

Ik ben sinds 2016 afgestudeerd Master of Science oncologiefysiotherapie .

In 2013 ben ik samen met drie oncologie fysiotherapeuten een samenwerkingsverband aangegaan: Oncologie Fysiotherapie Midden Kennemerland

Terug naar overzicht